Medewerker ICT

Wij

Woonborg en Wold & Waard zijn twee woningcorporaties met ieder circa 5000 woningen, die goede, betaalbare woningen verhuren aan mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Woonborg doet dat in de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Groningen (Haren) en Aa en Hunze. Wold & Waard is de woningcorporatie in het Westerkwartier.

Woonborg en Wold & Waard gaan vanaf 2019 samenwerken op het terrein van ICT. De samenwerking wordt de komende jaren ‘stap voor stap’ vormgegeven. We beginnen op het gebied van de helpdesk. Daarna denken we na over het verbreden van de samenwerking door het afstemmen van IT-beleid, denk aan werkplekken en AVG, en het gezamenlijk oppakken van projecten.

De functie

Medewerker ICT is een brede functie, waarbij zowel de helpdesk, functioneel beheer, werkplekbeheer en zelfs wat systeembeheertaken aan bod komen. Je draagt bij aan de ICT-ontwikkelingen binnen de corporaties voor medewerkers en huurders. Zij moeten uiteindelijk profiteren van de ICT-oplossingen. Het uitdenken en uitrollen van de ICT-oplossingen doe je nadrukkelijk samen met je collega’s van de corporaties.

Voor alle functies geldt dat we graag werken met enthousiaste mensen met eigen ideeën en initiatieven. En met mensen die bij voorkeur samenwerken, die collega’s en externe partners vragen mee te denken en die hun eigen hulp aanbieden ook als dit misschien buiten de eigen functie ligt.

Jij

Je bent een ICT’er met een helder idee hoe je vanuit jouw vakgebied kan bijdragen aan onze klantgerichtheid en de doelstellingen in onze ondernemingsplannen. Je bent geen einzelgänger, maar iemand die ICT-oplossingen graag samen met mensen uitdenkt en uitrolt.

Servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn daarbij belangrijk.

Voor deze functie heb je een afgeronde ICT-opleiding nodig. De functie vraagt een MBO+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Je krijgt een dienstverband bij Woonborg en een dienstverband bij Wold & Waard. Beide tijdelijk voor één jaar met zicht op een vast dienstverband.
De functie is ingeschaald in schaal G CAO Woondiensten.
We proberen jouw ambitie om je verder te ontwikkelen zo veel mogelijk te faciliteren.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie en CV vóór 8 februari 2019 naar vacature@woonborg.nl.   Vragen over deze vacature kun je stellen aan Gerwin Scherpen van Woonborg (06-51470171) of Piet van Esch van Wold & Waard (06-54992706).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 12 februari.

Deze vacature is intern en extern opengesteld.