Werken bij Wold & Waard

Werken bij Wold & Waard betekent werken in een informele en inspirerende omgeving met een prima werksfeer. We zijn met ongeveer 50 medewerkers. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We werken nauw met elkaar samen aan onze opgave in het Westerkwartier.

Bij keuzes of dilemma’s die we tijdens ons werk tegenkomen, stellen we ons steeds de vraag: wat wordt de huurder of woningzoekende hier beter van? We vinden een klantgerichte benadering erg belangrijk. Medewerkers maken binnen kaders zelf keuzes en nemen zelf beslissingen. In plaats van het toepassen van richtlijnen en procedures, beoordelen zij individuele vragen en situaties van onze huurders.

Vacatures

Als er vacatures zijn, dan plaatsen we ze op onze website.
 

Stages

Regelmatig verwelkomen we stagiaires in onze organisatie. Ze werken mee op verschillende afdelingen. Wold & Waard is erkend leerbedrijf; we begeleiden bijvoorbeeld stagiaires van het MBO bij de afdeling Vastgoed. We hebben 3 opgeleide leermeesters in huis.  Ben jij enthousiast? En gemotiveerd? Informeer dan gerust naar de mogelijkheid om stage te lopen. Uiteraard mag je ook een motivatiebrief met cv naar ons toesturen.

Arbeidsvoorwaarden

Op onze arbeidsvoorwaarden zijn de CAO Woondiensten en Pensioenfonds SPW voor woningcorporaties van toepassing.

Klaas, Anjo en Martijn, leermeesters bij Wold & Waard

lees hun verhaal