Opnieuw onderzoek naar tevredenheid van dienstverlening

Geplaatst op: 20 jun 2019

Wij doen mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders, dat ieder kwartaal plaatsvindt. Wij vinden het namelijk belangrijk om goede dienstverlening en informatie te bieden en daarom willen we graag weten of u tevreden bent.

Uw mening telt!

Heeft u in het afgelopen 3 maanden een reparatieverzoek ingediend of bent u verhuisd naar of uit een woning van ons? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Niet iedereen wordt benaderd. Het onderzoeksbureau neemt een steekproef uit alle adressen. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer mensen de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn. Het onderzoeksbureau zal ook een paar vragen stellen over digitaliseren van de dienstverlening en over de leefbaarheid in uw woonomgeving.

Waarom dit onderzoek?

Woningcorporaties vergelijken hun prestaties met elkaar. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit gebeurt door USP marketing consultancy.  Aedes, de branchevereniging voor corporaties, is opdrachtgever voor dit onderzoek.

Laatste nieuws