Op weg naar een CO2-neutraal 2050

Geplaatst op: 13 jun 2018

Deze maand staat in het Aedes-magazine het artikel 'Op weg naar een CO2-neutraal 2050'. 2 woningcorporaties doen hun verhaal, waaronder Wold & Waard die meteen de woningen Nul-Op-de-Meter maakt.

Samen met bewoners

Het artikel gaat over de verduurzaming van 2 miljoen sociale huurwoningen en hoe woningcorporaties dat doel willen halen. Wij vertellen over onze aanpak en huurder Arie Hoving vertelt wat hij hiervan vindt.
In de proef om 48 woningen Nul-Op-de-Meter te maken, kijken we samen met de bewoners hoe we zo min mogelijk overlast kunnen veroorzaken en toch het beste resultaat kunnen behalen.

Flinke verbouwing

Arie is 1 van de deelnemers van de Nul-Op-de-Meter proef. Hij woont samen met zijn vader. "Er komt een flinke verbouwing aan. Dat zorgt allemaal voor rommel. Toch ben ik erg enthousiast. Zo'n energieneutrale woning is milieuvriendelijker. Bovendien gaan onze woonlasten omlaag. Wold & Waard betrekt ons overal bij, dat geeft gemoedsrust. Zo konden we ook meestemmen in de aannemerskeuze", vertelt Arie.

Het Aedes-magazine

Aedes is de vereniging voor woningcorporaties in Nederland. 6 keer per jaar geven zij het Aedes-magazine uit. In het magazine staan onder andere achtergrondverhalen en interviews.

Lees online het hele artikel over Wold & Waard en huurder Arie Hoving!

Wonen met Energie

Wonen met Energie

De komende jaren houden we ons bezig met het verduurzamen en energieneutraal maken van nieuwe en bestaande woningen. Lees meer daarover.

Lees meer

Laatste nieuws