Onze plannen voor 2019-2022

Geplaatst op: 15 nov 2018

Vaak is het druk en hollen we van de ene activiteit naar de andere. Dat is prima, maar zo af en toe is het belangrijk om stil te staan en om je heen te kijken. Dat is de reden waarom wij iedere 4 jaar een nieuw ondernemingsplan schrijven. We kijken dan terug naar de afgelopen jaren: wat hebben we bereikt en hebben we dat goed aangepakt? En we kijken vooruit: wat gebeurt er in onze omgeving, wat willen onze huurders en woningzoekenden en waar moeten we dus mee aan de slag?

In het afgelopen jaar was het weer zover. In overleg met 50 huurders, het Huurdersplatform, gemeenten en andere organisaties in onze omgeving hebben wij stilgestaan en rondgekeken. En nu is ons nieuwe ondernemingsplan 2019 – 2022 klaar. Wij noemen het:

“SAMEN WERKEN AAN SAMEN WONEN. GEWOON DOEN!”

Deze titel komt niet uit de lucht vallen. Wij geloven dat samen werken tot beter wonen in het Westerkwartier leidt. En we geloven dat er voor iedereen een plek moet zijn, in dorpen waar er onderling contact is en buren elkaar helpen. Maar we zijn ook nuchtere, praktische Groningers. Doe maar gewoon en ga aan de slag!

In de samenvatting laten wij u zien waar wij in de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest. En wat u in de komende jaren van ons kunt verwachten.
Vindt u het interessant om meer te lezen? Ook het volledige ondernemingsplan kunt u hieronder downloaden.

Laatste nieuws