Onderzoek naar tevredenheid over onze dienstverlening

Geplaatst op: 2 mrt 2017

Wold & Waard biedt u graag goede dienstverlening en informatie. We willen weten of u tevreden bent. Daarom doen wij ieder jaar mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders.

Uw mening telt!

Heeft u in het afgelopen half jaar een reparatieverzoek ingediend of bent u verhuisd naar of uit een woning van ons? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Niet iedereen wordt benaderd. Het onderzoeksbureau neemt een steekproef uit alle adressen.
Ook huurders bij wie er in het afgelopen half jaar schilderwerk of ander planmatig onderhoud is verrcht, kunnen een mail of telefoontje verwachten. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer mensen de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn.  

Waarom dit onderzoek?

Woningcorporaties vergelijken hun prestaties met elkaar. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit gebeurt door USP marketing consultancy. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, is opdrachtgever voor dit onderzoek.

Laatste nieuws