Het Woonkwartier in een nieuw jasje

Geplaatst op: 3 dec 2019

Misschien heeft u hem al en anders valt ie binnenkort op de deurmat. Het nieuwe Woonkwartier is uit. Met veel nieuws en artikelen én in een nieuwe vorm. We zijn benieuwd wat u ervan vindt. 

In deze editie onder andere

In dit Woonkwartier kunt u bijvoorbeeld kennismaken met ons nieuwe raadslid; 2 huurdersplatformleden gingen in gesprek met Patricia Stenekes-Koops. Er is een artikel over Stichting Leergeld. De stichting is er voor kinderen in gezinnen met lage inkomens. Voor elk kind is maximaal € 400 beschikbaar. Bedoeld om alle kinderen de mogelijkheid te geven om mee te kunnen doen. 

Arjen Bikker vertelt over zijn rol als energiecoach en er zijn weer tips voor gratis uitjes in het Westerkwartier.  En op 1 januari verandert ons huurbeleid. Dit beleid is samen met het Huurdersplatform Westerkwartier vastgesteld en gaat over de hoogte van de huren. 

Woonkwartier in nieuwe vorm

Het uiterlijk van het Woonkwartier is aangepast. Wij zijn benieuwd wat u ervan vindt. Wat vindt u bijvoorbeeld van het formaat, de opmaak van de pagina's, de kleuren en het fotogebruik? Bent u er enthousiast over? Welke pagina's vindt u mooi en welke kunnen beter? 

Laat het ons weten via de mail. 

Lees het Woonkwartier op de website

Wilt u het Woonkwartier in het vervolg liever digitaal dan op papier? Stuur ons een mailtje met uw naam en adres. Dan sturen wij u in het vervolg een digitaal Woonkwartier. 

Laatste nieuws