Het nieuwe Woonkwartier bij u in de bus

Geplaatst op: 28 nov 2018

2 keer per jaar krijgen al onze huurders het Woonkwartier in de bus: het bewonersblad van Wold & Waard met allerlei tips, verhalen van huurders, nieuws én een puzzel waar een leuk prijs mee te winnen valt! Heeft u de nieuwe najaarseditie al bij u op de mat zien liggen?

Gezellige Burendag in Grijpskerk

Ieder jaar op de 4e zaterdag in september is het Burendag. In Grijpskerk organiseerden bewoners van de Prof. Wiersmalaan een gezellig samenzijn in een partytent met foodtruck. Een gemengd gezelschap van volwassenen en kinderen, huurders en eigenaren en verschillende nationaliteiten. Lees verder en bekijk de gezellige foto's op pagina 10 en 11 in het Woonkwartier.

"Denk niet alleen aan jezelf, maar denk ook eens aan een ander"

Een uitspraak van Elbertho van Rijszen, beter bekend als 'de klusjesman van de buurt'. Hij helpt zijn buren onder andere met het onderhoud van hun tuinen. Een verhaal waarin elkaar helpen centraal staat. Nieuwsgierig? U leest op pagina 6 het interview.

En nog meer...

Verder leest u een interview met Duncan de Boer, het nieuwe lid van het Huurdersplatform Westerkwartier en hoe het staat met onze nieuwbouwplannen en met de renovatieproef naar Nul-Op-de-Meter. Te veel om op te noemen, dus neem gauw zelf een kijkje: veel leesplezier!

Laatste nieuws