Het nieuwe Woonkwartier bij u in de bus

Geplaatst op: 5 jun 2019

2 keer per jaar krijgen al onze huurders het Woonkwartier in de bus: het bewonersblad van Wold & Waard met verhalen van huurders, nieuws, tips én een puzzel waar een leuke prijs mee te winnen valt! Heeft u de nieuwe voorjaarseditie al bij u op de mat zien liggen? Dit keer met een jaarbericht erbij, waarin wij terugblikken op 2018 en vooruitkijken in 2019.

Leuke dingen om te doen in het Westerkwartier

Woonden onze huurders tot eind vorig jaar in de gemeenten Leek, Marum, Zuidhorn of Grootegast; nu zijn het allemaal ‘Westerketierders’. Misschien richtte u zich tot nu toe vooral op uw eigen dorp of gemeente. Hoe leuk is het om eens te kijken hoe het in de rest van de gemeente is. Wij hebben een aantal gratis activiteiten op een rijtje gezet.
Bekijk de uitjes op pagina 4 van het Woonkwartier.

NOM renovatieproef: buren zoeken steun bij elkaar

Dat blijkt wel uit het interview dat wij hadden met mevrouw Moes uit Grijpskerk en Diny en Gerard uit Grootegast. Zijn vertellen over hun ervaringen met de Nul-Op-de-Meter (NOM) renovatieproef. In Marum en Leek zijn de renovatiewerkzaamheden nog aan de gang. Nieuwsgierig hoe het ook nog maar zit met deze proef en wat deze deelnemers ervan vinden? U leest het vanaf pagina 9.

En nog meer...

Verder leest u een artikel over lekker buiten genieten en over de bewoners van 't Noabershuus die met hun voetjes van de vloer gingen. En volgt u graag alles van het Huurdersplatform? Zij hebben ook weer een bijdrage geschreven én zijn op zoek naar een nieuw lid. Misschien iets voor u?

Neem gauw zelf een kijkje: veel leesplezier!

Laatste nieuws