Het nieuwe Woonkwartier bij u in de bus

Geplaatst op: 5 jun 2018

2 keer per jaar krijgen al onze huurders het Woonkwartier in de bus: het bewonersblad van Wold & Waard met allerlei tips, verhalen van huurders, nieuws én een puzzel waar een leuk prijs mee te winnen valt! Heeft u de nieuwe voorjaarseditie al bij u op de mat zien liggen?

Betaalbaarheid is 1 van de belangrijste thema's

Uit het gesprek tussen het Huurdersplatform en de Raad van Commissarissen blijkt dat betaalbaarheid een belangrijk onderwerp is. Op pagina 4 in het nieuwe Woonkwartier leest u waar zij nog meer over spraken.   

Grote of kleine problemen, iedereen is welkom bij Humanitas

Humanitas is een organisatie waar je kunt aankloppen voor hulp op allerlei gebied. Bijvoorbeeld bij de thuisadministratie. Trientje Bijlsma kreeg ook steun en ziet inmiddels de toekomst weer positief tegemoet. Benieuwd naar haar verhaal en of Humanitas ook iets voor u kan betekenen? Lees dan zeker even haar verhaal op pagina 8.

En nog meer...

Verder leest u ook hoe ineens de directeur van Wold & Waard op de stoep kan staan, waar we aan het bouwen zijn en dat de proef met 48 woningen naar Nul-Op-de-Meter in volle gang is. Te veel om op te noemen, dus neem gauw zelf een kijkje: veel leesplezier!

Laatste nieuws