Deelnemers aan pilot NOM renovatie zijn bekend

Geplaatst op: 15 mrt 2018

Na goede gesprekken, informatieavonden en een excursie naar een NOM-gerenoveerde woning van Woonborg, is het zover. De deelnemers aan de pilot zijn bekend. Bijna 50 huurders doen mee aan de renovatie van de woningen naar Nul-Op-de-Meter. De woningen staan in Grootegast, Marum, Leek en Grijpskerk.

Deelnemende huurders hebben een stem in de selectie van de aannemers

Wij gaan nu met deze huurders de volgende fase in.  Begin april presenteren 5 aannemers hun plannen voor de renovatie en brengen een offerte uit. De huurders bepalen op die dag samen met een aantal medewerkers van Wold & Waard, welke aannemers de renovatieklus gaan uitvoeren. In de periode daarna bespreken we samen de uitvoering per woningblok met de geselecteerde aannemers.

Waarom een NOM-renovatie?

Onze woningcorporatie staat op het punt om te beginnen met een groot energieproject Wonen met Energie. Wij hebben een plan gemaakt om onze woningvoorraad minimaal energieneutraal of NOM te maken tussen nu en 2050. Dat doen we door nieuw te bouwen en door te renoveren. We starten met de renovatie van bijna 50 woningen.

Wonen met Energie

Wonen met Energie

De komende jaren houden we ons bezig met het verduurzamen en energieneutraal maken van nieuwe en bestaande woningen. Lees meer daarover.

Lees meer

Laatste nieuws