nieuws

De Vijverborg in Zevenhuizen viert zilveren jubileum

De Vijverborg bestaat 25 jaar en dit jubileum werd gevierd op zaterdag 18 november. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan genoten de bewoners van een stamppotbuffet. De eerste steen werd gelegd op 24 april 1992. Het gebouw is vervolgens feestelijk geopend op 27 november 1992.

Meneer de Vries (93 jaar) is een bewoner van het eerste uur. “25 jaar geleden ben ik hier met mijn vrouw komen wonen. Maar zij is inmiddels overleden. Het is een fijne woning waar je met plezier in kunt wonen”, vertelt meneer De Vries. Er wonen 26 mensen in de leeftijd van 47 tot 97 jaar. De grootste groep is 75+.  

 
Zelfstandig wonen in een sociale omgeving

Het appartementencomplex aan de Mr. Luinenburgstraat heeft 24 appartementen en staat tegenover de Poiesz supermarkt. De appartementen variëren in grootte van 63 m2 tot 79 m2. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een terras of balkon. Bewoners kunnen gebruik maken van een recreatieruimte, hobbyruimte, fietsenberging, bibliotheek en logeerkamer. Bewoners voelen zich bij elkaar betrokken, al zijn er geen vaste verplichtingen.

 
Bent u op zoek naar een leuke seniorenwoning?

Wij hebben naast Zevenhuizen, ook woonvormen in Leek, Oldehove en Niekerk. Vindt u sociale contacten in de buurt belangrijk? Dan is een woonvorm voor senioren vast iets voor u. In een woonvorm huurt u een zelfstandige woning met eigen voordeur.  

 
Vragen of belangstelling?

Neem dan contact op met onze afdeling Woondiensten via 0594 - 51 21 61 of via info@woldwaard.nl. U kunt gerust ook eens binnenlopen op ons kantoor aan de Lindensteinlaan 75 in Leek.

Hebt u belangstelling? Schrijf u in en neem contact op met de contactpersoon van de woonvorm. Elke woonvorm heeft een eigen contactpersoon. Hij of zij kan u meer vertellen over het wonen in een woonvorm, de sfeer en de activiteiten die er georganiseerd worden.

De Vijverborg
Contactpersoon : mevr. A. Hekkema-Boonstra
Telefoon : 0594 - 50 08 58
Het Noabershuus
Contactpersoon : de heer H.H.J. Kosse
Telefoon : 0594 - 51 61 47
De Ripperdastede
Contactpersoon : de heer L. Zuidema
Telefoon : 0594 - 59 15 81
De Elzenhof
Contactpersoon : de heer J. Klamer
Telefoon : 0594 - 50 38 97

Wold & Waard blog

Het is al een paar dagen flink regenachtig en over 2 weken zijn de... Lees meer

In de afgelopen maanden stroomt mijn mailbox vol met opleidingen en... Lees meer

Roeptoeter

03-01-2017

Bij het woord roeptoeter moet ik altijd denken aan een dorpsomroeper.... Lees meer

Meer blogs lezen?

 

Ga naar het blogoverzicht!