nieuws

Kom naar het eerste Huurderscafé op 21 september vanaf half 8

Het Huurdersplatform Westerkwartier organiseert op 21 september vanaf 19.30 uur een Huurderscafé in het Hooge Heem in Grootegast. De avond wordt geleid door Koos Bijlsma, journalist bij het Dagblad van het Noorden.

Bent u huurder van Wold & Waard, dan bent u van harte welkom!

Een café voor huurders en door huurders

Het Huurdersplatform is voor onze organisatie een onmisbare schakel bij alles wat we doen. Zij zijn een volwaardige gesprekspartner. Wij vinden de mening van onze huurders erg belangrijk en steunen daarom de initiatieven die het platform organiseert.

Het Huurderscafé is bedoeld voor huurders en wordt georganiseerd door huurders. Een aantal collega's van Wold & Waard is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Het platform wil uw mening horen

Tijdens de avond maakt u kennis met de leden van het Huurdersplatform. Ze stellen zich voor en leggen uit waar ze zich mee bezighouden.

Maar ze willen ook graag uw stem horen. Tijdens het café wordt uw mening gevraagd over bijvoorbeeld het onderhoud van uw woning, het indienen van reparatieverzoeken. Maar ook willen ze graag weten wat u vindt van het huurbeleid en de plannen om de woningen energieneutraal te maken.

Hapje, drankje en goodybag

Er is ook ruim tijd om met elkaar te praten. Aan het eind van de avond doen we dat onder het genot van een hapje en een drankje. En... u krijgt een goodybag mee naar huis.

Wold & Waard blog

Het is al een paar dagen flink regenachtig en over 2 weken zijn de... Lees meer

In de afgelopen maanden stroomt mijn mailbox vol met opleidingen en... Lees meer

Roeptoeter

03-01-2017

Bij het woord roeptoeter moet ik altijd denken aan een dorpsomroeper.... Lees meer

Meer blogs lezen?

 

Ga naar het blogoverzicht!