15 oktober tot 2 november: Bewust Wonen Weken bij Wold & Waard

Geplaatst op: 15 okt 2018

Het runnen van een huishouding is vaak al lastig en duur genoeg. En we willen we ook prettig en veilig wonen en rekening houden met het milieu. Daarom organiseert Wold & Waard ieder jaar de Bewust Wonen Weken. Goed voor uw veiligheid, uw omgeving èn … voor uw portemonnee.

Aandacht voor duurzaam, veilig en prettig wonen

Tijdens deze weken kunt u regelmatig van ons horen. Houd dus Facebook, de brievenbus en onze website in de gaten. We geven u tips en ideeën om duurzamer, veiliger en prettiger te wonen. En er is een EnergieTest-actie.

Actie: Doe mee aan de energietest en ontvang bespaarproducten t.w.v. € 25

Op 18 of 19 oktober ontvangen alle huurders van ons een brief met een uitnodiging om deel te nemen aan een EnergieTest van WoonEnergie. Het is een telefonische test en geeft inzicht in uw mogelijkheden om op kosten en energieverbruik te besparen.  Ledlampen, een waterbesparende douchekop, tochtstrips en radiatorfolie. Zomaar wat voorbeelden van producten die helpen om energie èn geld te besparen. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, kan iedereen die deelneemt aan de Energietest bespaarproducten uitzoeken ter waarde van ongeveer € 25.

Bewust Wonen Weken

lees hoe u duurzaam, veilig en prettig kunt wonen

Laatste nieuws