DENN

Een deel van onze woningen maakt gebruik van het energiesysteem van Duurzame Energie Noord Nederland (DENN). DENN is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen de woningcorporaties Wold & Waard en De Huismeesters (Groningen).

Het energiesysteem van DENN

Het energiesysteem van DENN verwarmt en verkoelt woningen. Daarnaast zorgt het voor warm tapwater. Bij het opwekken van de energie wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bronnen, zoals de zon en de aarde. Daardoor gebruiken de woningen minder fossiele brandstoffen en vermindert de CO2-uitstoot met 30 tot 40%. Het systeem draagt dus bij aan een schoner milieu. Woningen met dit energiesysteem hebben vloerverwarming. Dat zorgt in de winter voor een comfortabele warmte en in de zomer voor verkoeling. Verkoeling kan tot 3 graden onder de buitentemperatuur. Er zijn geen radiatoren en gasaansluitingen in de woningen aanwezig. Koken gebeurt elektrisch, bijvoorbeeld op inductieplaten.

Huurder van een DENN woning

Als uw woning is uitgerust met het energiesysteem van DENN bent u klant van DENN. Dat betekent dat u een contract met hen hebt afgesloten. U betaalt DENN voor de verwarming en verkoeling van uw woning en de verwarming van het water. Ista Nederland te Schiedam brengt namens DENN de maandelijkse voorschotbijdrage bij u in rekening.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Zijlstra via 0594 - 51 21 61 of kijk op de website van DENN: www.denn.nl. Daar leest u ook welke woningen gebruik maken van het energiesysteem van DENN.