Burgemeester van Waninglaan 10

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Leek
  • € 180.000,-
  • 128 m²
  • Hoekwoning
  • 261 m²
  • 5
RUIME HOEKWONING MET 5 SLAAPKAMERS IN LEEK!

Deze ruime hoekwoning met 5 slaapkamers ligt in de kindvriendelijke en groen opgezette wijk Rodenburg. De woning is gebouwd in 1972. De vloer en de muren van de woning zijn geïsoleerd. In 2017 is het tegelwerk van de badkamer en het toilet vervangen. In 2012 is er mechanische ventilatie in de woning aangelegd en in 2013 is de cv-ketel (type: Remeha Avanta) vervangen. Het energielabel van de woning is C.

INDELING

Begane grond: entree met hal, meterkast, trapopgang en toilet, woonkamer met provisiekast (ca. 32 m2), keuken (ca. 8 m2), berging met achteringang (ca. 11 m2).

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer (ca. 6 m2) met douche, wastafel en tweede toilet.

Zolder: te bereiken met vaste trap, overloop, 2 slaapkamers, bergruimte met cv-ketel en mechanische ventilatie.

De achtertuin ligt op het westen. Het perceel is ongeveer 261 m2. Het perceel wordt voor de eigendomsoverdracht uitgemeten door het Kadaster. De kosten van de uitmeting komen voor rekening van de koper.

Er geldt een zelfbewoningsplicht.

Leek is een dorp met ongeveer 11.000 inwoners ten westen van Groningen. Het dorp heeft meerdere supermarkten, winkels, sport- en recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen Groningen ligt op ongeveer 15 kilometer en is met het openbaar vervoer en per auto goed te bereiken.
De locatie kan niet op de kaart worden weergeven.