Leek - 't Zuden/weth.Iwe Hutstraat

In Leek in de wijk Rodenburg aan de weth. Iwe Hutstraat en 't Zuden komen 24 nieuwe huurwoningen.
De woningen krijgen 2 slaapkamers op de verdieping. 

Huurprijsindicatie € 574,72 tot € 640,14
Type woning 2-slaapkamerwoning (beide slaapkamers op de verdieping)
Aantal woningen 24 (4 blokken van 6 woningen)
Locatie Leek - wijk Rodenburg 
Straat en huisnummers 't Zuden 62 t/m 96 (even) en weth. Iwe Hutstraat 18 t/m 28 (even)
Postcode  
Verwachte start bouw juni 2018
Verwachte oplevering december 2018
Status verhuur nog niet aangeboden
Meer informatie? zie downloads hieronder of neem contact met ons op

24 energiezuinige woningen waarvan 18 Nul-Op-de-Meter

Alle 24 woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van een warmte-terug-win unit, extra isolerend glas en extra hoge isolatiewaarden. Van de 24 woningen zijn 18 NOM-woningen. NOM-woningen worden verwarmd door warmtepompen. Deze luchtwarmtepompen werken op stroom. Er komt geen gasaansluiting in deze NOM-woningen. Dit betekent elektrisch koken. De NOM-woningen kunnen energie opwekken door zonnepanelen. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst. De overige 6 woningen zijn niet gunstig gesitueerd voor een optimale opbrengst voor het opwekken van energie door zonnepanelen. Dit komt door de dakligging en de nabijheid van hoge bomen. Deze woningen worden verwarmd door een cv-ketel. In deze woningen komt een gasaansluiting. 

Wilt u wonen in een woning die net zo veel energie opwekt als verbruikt? Dat is mogelijk in een van de 18 NOM-woningen. Welke energieopwekkende maatregelen hebben deze woningen? Wat komt er kijken bij het huren van zo’n Nul-Op-de-Meter woning? In de brochure NOM onderaan deze pagina leest u meer.


De verhuurbrochure, plattegronden en brochure NOM (downloads) zijn op dit moment in bewerking en worden hier binnenkort geplaatst.