2018: Leek - 'tZuden/w.I.Hutstraat

In Leek in de wijk Rodenburg aan de weth. Iwe Hutstraat en 't Zuden zijn 24 nieuwe huurwoningen gebouwd. De woningen hebben 2 slaapkamers op de verdieping.
Eind november 2018 hebben de bewoners van het 1e blok van 6 woningen de sleutels gekregen. De andere bewoners hebben in december 2018 de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst genomen.

Huurprijsindicatie € 574,72 tot € 640,14
Type woning 2-slaapkamerwoning (beide slaapkamers op de verdieping)
Aantal woningen 24 (4 blokken van 6 woningen)
Locatie Leek - wijk Rodenburg 
Straat en huisnummers 't Zuden 62 t/m 96 (even) en weth. Iwe Hutstraat 18 t/m 28 (even)
Postcode  
Start bouw juni 2018

Oplevering

november en december 2018
Status verhuur verhuurd
Meer informatie? zie downloads hieronder of neem contact met ons op

24 energiezuinige woningen waarvan 18 Nul-Op-de-Meter

Alle woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van een warmte-terug-win unit, extra isolerend glas en extra hoge isolatiewaarden. Van de 24 woningen zijn 18 NOM-woningen. NOM-woningen worden verwarmd door warmtepompen. Deze luchtwarmtepompen werken op stroom. Er komt geen gasaansluiting in deze NOM-woningen. Dit betekent elektrisch koken. De NOM-woningen kunnen energie opwekken door zonnepanelen. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst.
Met een gasaansluiting zijn de overige 6 woningen niet geschikt voor NOM. Deze woningen zijn niet gunstig gesitueerd voor een optimale opbrengst voor het opwekken van energie door zonnepanelen. Dit komt door de dakligging en de nabijheid van hoge bomen. Deze woningen worden verwarmd door een cv-ketel.