Ongedierte bestrijden

Het kan zomaar gebeuren dat u te maken krijgt met wespennesten, mieren, slakken en andere ongedierte. Deze dieren hebben hun nut, maar vaak zien we ze liever gaan dan komen.

Wat kunt u als huurder doen?

Wanneer u als huurder last heeft van ongedierte, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het bestrijden of het verwijderen ervan. Er zijn particuliere bedrijven die bijvoorbeeld een wespennest voor u kunnen verwijderen. U kunt dit zelf regelen en de kosten zijn voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u zelf kiezen wie u van uw overlastprobleem afhelpt. Zoek bijvoorbeeld via internet op ‘ongedierte bestrijding Groningen’. Dan komt u meerdere bedrijven tegen waar u een keuze uit kunt maken.

Wat doet Wold & Waard?

In sommige gevallen laten wij als woningcorporatie het ongedierte verwijderen. Dit doen wij als onderhoudsmedewerkers hinder ondervinden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Ook als er sprake is van een plaag pakken wij de overlast aan.  Dat doen wij als we het niet redelijk vinden als de huurder zelf de kosten van bestrijding moet betalen.

Heeft u last van ongedierte en weet u niet zeker wie wat moet doen? Neem dan gerust contact met ons op.