Informatie voor standhouders

Wij nodigen u uit om een stand in te richten

Wij bieden kosteloos (stand)ruimte op de beurs. Wij zoeken bedrijven en organisaties die iets te bieden hebben op het gebied van veiligheid in en om het huis. Hebt u iets te bieden aan de inwoners van de gemeente Westerkwartier op het gebied van veiligheid in en om het huis? Bijvoorbeeld in de preventie van inbraak of brand? Of als het gaat over veiligheid voor kinderen of valpreventie? Of kunt u er aan bijdragen dat mensen langer veilig in hun woning blijven wonen? U bent van harte welkom om een stand in te richten.

Wat betekent deelname?

De beurs is op 11 oktober tussen 13 en 21 uur. U kunt dan uw producten of diensten aanbieden aan de bezoekers van de beurs.

  • U krijgt 1 of 2 tafel(s) van 120 bij 170 centimeter ter beschikking. Heeft u andere wensen, laat het ons weten!
  • Wij zorgen voor soep en broodjes
  • Deelname is gratis
  • Een bijdrage in de goodiebag (300 stuks)

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een goodiebag en verzamelen hun goodies bij de stands. Fijn als u rekening houdt met 300 kleine promotiecadeautjes. 

Belangstelling?

Er is nog plek voor een aantal bedrijven. Wilt u een plek reserveren op de beurs? Vul het aanmeldformulier in of neem contact op met  Miranda van der Zee van de gemeente Westerkwartier (14 0594 of miranda.vanderzee@westerkwartier.nl).