Veilig wonen beurs 11 oktober

Op 11 oktober tussen 13 en 21 uur organiseren we tijdens de Bewust Wonen Weken de ‘Veilig Wonen’ beurs in en bij de Postwagen in Tolbert. Bestemd voor alle inwoners in het Westerkwartier. Het is een initiatief van de Gemeente Westerkwartier, woningcorporaties Vredewold, Wierden en Borgen en Wold & Waard én het Huurdersplatform Westerkwartier. En in samenwerking met Veiligheidsregio Groningen en lokale ondernemers.

Wij nodigen u uit om een stand in te richten

Wij bieden kosteloos (stand)ruimte op de beurs. Wij zoeken bedrijven en organisaties die iets te bieden hebben op het gebied van veiligheid in en om het huis. Hebt u iets te bieden aan de inwoners van de gemeente Westerkwartier op het gebied van veiligheid in en om het huis? Bijvoorbeeld in de preventie van inbraak of brand? Of als het gaat over veiligheid voor kinderen of valpreventie? Of kunt u er aan bijdragen dat mensen langer veilig in hun woning blijven wonen? U bent van harte welkom om een stand in te richten.

Horen, zien en beleven op het gebied van brand, inbraak, valpreventie en kinderveiligheid.

Wat betekent deelname??

De beurs is op 11 oktober tussen 13 en 21 uur. U kunt dan uw producten of diensten aanbieden aan de bezoekers van de beurs.

  • U krijgt 1 of 2 tafel(s) van 120 bij 170 centimeter ter beschikking. Heeft u andere wensen, laat het ons weten!
  • Wij zorgen voor soep en broodjes
  • Deelname is gratis
  • Een bijdrage in de goodiebag (300 stuks)

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een goodiebag en verzamelen hun goodies bij de stands. Fijn als u rekening houdt met 300 kleine promotiecadeautjes. 

Tijdens de beurs

Beleef hoe het is bij brand in de belevingscontainer van de brandweer, bekijk films, maak kennis met creatieve oplossingen in huis om langer te kunnen blijven wonen. Hoor van een oud-inbreker hoe eenvoudig het soms is om ergens binnen te komen, leer van het Centrum voor Criminaliteitpreventie en Veiligheid alles over inbraakveiligheid.

Het Huurdersplatform doet een onderzoek onder de bezoekers. Mensen die meewerken aan het onderzoek krijgen een lot voor de loterij. Er zijn 4 trekkingen, die gedaan worden door vertegenwoordigers van de brandweer, politie. het ccv en de gemeente. 

De dag wordt opgeluisterd met theater. 

Belangstelling?

Er is nog plek voor 15 bedrijven. Wilt u een plek reserveren op de beurs? Vul het aanmeldformulier in of neem contact op met  Miranda van der Zee van de gemeente Westerkwartier (14 0594 of miranda.vanderzee@westerkwartier.nl).