Bewust Wonen Weken 2019

Prettig wonen; we willen het allemaal. En fijn ook als dat op een veilige manier kan waarbij we rekening houden met het milieu en onze leefomgeving. Daarom organiseren de gemeente, de woningcorporaties in het Westerkwartier en het huurdersplatform ieder jaar voor alle inwoners van het Westerkwartier de Bewust Wonen Weken. We geven tips en ideeën om duurzamer, veiliger en prettiger te wonen.

Dit jaar is er speciaal aandacht voor het thema Veilig Wonen. Samen met Veiligheidsregio Groningen en lokale ondernemers organiseren we de Veilig Wonen Beurs. 

Horen, zien en beleven! Kom naar de Veilig Wonen Beurs op 11 oktober

Maak kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders, die laten zien hoe u veilig kunt wonen. Ervaar bijvoorbeeld hoe het is bij brand in de belevingscontainer van de brandweer. Of leer hoe eenvoudig het kan zijn om met een creditcard of kleerhanger een woning binnen te komen. Laat u verrassen door komische optredens en maak kennis met creatieve oplossingen om veiliger in huis te wonen. Voor jonge kinderen, maar ook als u een jaartje ouder wordt.

  • Vrijdag 11 oktober van 13.00 – 21.00 uur
  • De Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert
  • Toegang is gratis en u krijgt een goodiebag!